Капитанът на френския национален отбор Юго Лорис заяви, че финалът на

...
Капитанът на френския национален отбор Юго Лорис заяви, че финалът на
Коментари Харесай

Юго Лорис: Имаме план за финала, Аржентина не е само Меси

Капитанът на френския народен отбор Юго Лорис съобщи, че финалът на Мондиал 2022 е по-голям от един състезател - Меси.

" Събитието е прекомерно значимо, с цел да се концентрираме върху един футболист. Това е край сред две огромни народи. Когато се изправиш против подобен състезател като Меси, би трябвало да му обърнеш внимание, само че в мача не става дума единствено за него ", добави Лорис.
 Дешан: Трябва да останем спокойни, не съм угрижен или уплашен
Дешан: Трябва да останем спокойни, не съм угрижен или уплашен

" Ще опитаме да се оправим по допустимо най-хубавия метод "

" Трябва да си подготвен да страдаш на моменти. Трябва да извлечем максимума от положителните обстановки. Утре ще имаме проект, заслужен за почитание. Все още учим противника и се готвим за дуела. Винаги има неща, за които можеш да се подготвиш по-добре. Трябва ни вярното отношение, с цел да се надигнем против Аржентина. Имаме доста бързи играчи в нахлуване, способни сме да играем и на контраофанзива, а силата на нашия отбор е, че е кадърен да се приспособява в разнообразни сюжети ", продължи Юго Лорис.
 Снимка 599791
Източник:

Вратарят отхвърли да се връща обратно във времето към финала с Хърватия през 2018-а. " Искаме да напишем още от нашата история, да приключим по допустимо най-хубавия метод. Докато не сме си свършили работата, най-трудното занапред следва. Трябва да надминем себе си, да създадем изпитание макар събитията. Просто би трябвало да си свършим работата ", приключи френският национал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР